فولاد خوزستان پرچمدار بومی سازی قطعات فولادی در کشور

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان از توسعه همکاری با دانش بنیان‌ها برای قطع وابستگی به واردات قطعات و بومی سازی محصولات فولادی خبر داد. امین ابراهیمی با اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان در صنعت فولاد ایران گفت : این شرکت‌ها با بهره گیری از دانش و فناوری‌های نوین می‌توانند به بهبود فرآیند‌های تولید، کاهش هزینه‌ها

کد خبر : 1177
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
فولاد خوزستان پرچمدار بومی سازی قطعات فولادی در کشور

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان از توسعه همکاری با دانش بنیان‌ها برای قطع وابستگی به واردات قطعات و بومی سازی محصولات فولادی خبر داد.

امین ابراهیمی با اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان در صنعت فولاد ایران گفت : این شرکت‌ها با بهره گیری از دانش و فناوری‌های نوین می‌توانند به بهبود فرآیند‌های تولید، کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت محصولات کمک کنند.

 

ابراهیمی گفت : در همین زمینه و با توجه به شعار سال ۱۴۰۱ که توسط مقام معظم رهبری با عنوان «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» مطرح شد، یکی از شرکت‌هایی که با جدیت به این مهم از شروع سال گذشته پرداخت، شرکت فولاد خوزستان بود.

وی با بیان اینکه فولاد خوزستان به این نتیجه رسید که شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند بسیاری از چالش‌های صنعت فولاد که بر اثر تحریم‌ها و … وارد شده است را برطرف سازند گفت : تا قبل از این ۲۵ درصد از قیمت تمام شده تولید فولاد به واردات اختصاص می‌ یافت ولی اکنون فولاد مردان موفق شدند این عدد را به کمتر از ۸ درصد برسانند.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با اشاره به جلوگیری از خروج قابل توجهی ارز با بومی سازی قطعات افزود : با تمرکز بر این موضوع در همکاری با ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان و ۶ هزار سفارش به آن‌ها (بومی‌سازی ۱۵۶۰ قطعه) موجب اشتغال‌زایی در زیرمجموعه شرکت‌های دانش بنیان ایرانی نیز شده اند.

وی گفت : شرکت فولاد خوزستان در همکاری با دانش بنیان‌ها یک مرکز فناوری و شتاب دهنده را در حال احداث دارد که می‌تواند در توسعه پایدار و اشتغال‌زایی تاثیر بسزایی داشته باشد.

ابراهیمی تاکید کرد : کاهش وابستگی به واردات علاوه بر جلوگیری از ارزبری، منجر به افزایش سرعت اجرای طرح‌های توسعه‌ای و افزایش تولید می‌شود که این موضوع یکی از گام‌های مهم برای دستیابی به توسعه پایدار است و فولاد خوزستان رفته رفته به آن نزدیک‌تر می‌شود.

وی گفت : همچنین با احداث مرکز شتاب دهنده و سرمایه‌گذاری فولاد خوزستان در این زمینه، این مجموعه می‌تواند در آینده‌ای نزدیک به مرکز تولید قطعات بومی‌سازی شده تبدیل شود و همکاری خود با دیگر مجموعه‌های فولادی را توسعه دهد.

شرکت فولاد خوزستان طی دوسال گذشته با شرکت‌های دانش بنیان همکاری‌های بسیار گسترده‌ای از جمله انعقاد قرارداد فروسیلیکومنگنز به ارزش ۷۲۰۰ میلیارد ریال، ساخت دستگاه اندازه گیری آهن کل و آهن فلزی در آهن اسفنجی برای نخستین بار در جهان و ساخت روغن ضد آتش را داشته است.

لازم به توضیح است که مجموعه فولاد خوزستان با استفاده از ظرفیت دانش بنیان‌ها یکی از پیشگامان بومی‌سازی در ایران به شمار می‌رود و همچنین در صنعت فولاد به صراحت می‌توان ادعا کرد که این شرکت در راستای بومی سازی این صنعت، گام‌های بسیار بلندی برداشته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.