۹ پروژه قطعات نیروگاهی توسط دانش‌بنیان‌ها داخلی‌سازی شد

وزارت نیرو اعلام کرد: ۳۸ پروژه نیروگاهی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۹ پروژه آن به پایان رسیده است.   به گزارش پایگاه خبری عهد کهن ، وزارت نیرو در صنعت نیروگاهی کشور تلاش دارد با اجرای طرح‌های پیشران و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ضمن بومی‌سازی فناوری‌های مرتبط

کد خبر : 1310
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
۹ پروژه قطعات نیروگاهی توسط دانش‌بنیان‌ها داخلی‌سازی شد

وزارت نیرو اعلام کرد: ۳۸ پروژه نیروگاهی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۹ پروژه آن به پایان رسیده است.

 

به گزارش پایگاه خبری عهد کهن ، وزارت نیرو در صنعت نیروگاهی کشور تلاش دارد با اجرای طرح‌های پیشران و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ضمن بومی‌سازی فناوری‌های مرتبط با این صنعت، میزان بهره‌وری را در نیروگاه‌های سراسر کشور ارتقا دهد.

 

بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط شرکت مادرتخصصی برق حرارتی، این اقدام که در قالب ۳۸ پروژه در دستور کار قرار گرفته است، شامل مواردی مانند ساخت دستگاه تصفیه روغن توربین، بومی‌سازی و ساخت داخل قطعات نیروگاهی، ساخت پره‌های متحرک کمپرسور واحد گاز، ساخت و نصب سیستم پایش مداوم خروجی دودکش نیروگاهی، طراحی و ساخت سیستم راه‌انداز مولدهای کرافت نیروگاهی، طراحی و ساخت سیستم تحریک واحد گاز هیتاچی نیروگاهی و طراحی و راه‌اندازی سامانه نرم افزای نمانیرو است.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد تاکنون و از میان ۳۸ پروژه تعریف شده در این زمینه ۹ پروژه به پایان رسیده است و دیگر پروژه‌ها نیز پیشرفت قابل‌توجهی داشته است و در صورت تأمین نقدینگی با سرعت بیشتری اجرایی می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید

مازوت سوزی نیروگاه حرارتی تبریز متوقف شد

ایران جزو ۵ کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی در جهان

مازوت سوزی در تمام واحدهای نیروگاه حرارتی شازند متوقف شد

 

پیش‌تر “عبدالرسول پیشاهنگ”، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در این زمینه به رسانه‌ها گفت: از سال ۹۵ تاکنون و پس از شکل‌گیری شرکت برق حرارتی حدود ۸۲۵ هزار قطعه موردنیاز صنعت نیروگاهی کشور با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ساخت داخل شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از این محصولات توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده و از محل ساخت این قطعات یک هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی ارزی صورت‌گرفته است.

 

بر اساس این گزارش از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون نیز چیزی بالغ بر ۲۵۰ هزار قطعه نیروگاهی با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور ساخته شده است که بیش از ۹۱ درصد نیاز نیروگاهی کشور را شامل می‌شود و از این میان تولید ۱۰۰ هزار و ۲۹۹ قطعه مربوط به سال جاری است.

 

به گزارش پایگاه خبری عهد کهن ، از جمله راهکارهایی که شرکت مادرتخصصی برق حرارتی برای تسریع در اجرای این پروژه‌ها مدنظر قرار داده است، تخصیص وام‌هایی با سود کم و تخصیص ارز نیمایی به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت نیروگاهی کشور است که امید می‌رود با این سیاست شرایط برای تحقق اهداف این پروژه تسهیل شود.

 

تابستان سال جاری و با مساعدت شرکت‌های دانش‌بنیان توان عملی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی از طریق ارتقای توان و رفع محدودیت واحدهای موجود بیش از ۷۰۰ مگاوات افزایش یافت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.